Concert Twin Bridges en The Duke of Norfolk

Twin Bridges (US/ Cello / Songwriter )
De melancholische esthetiek van Twin Bridges is het resultaat van het samensmelten van de instrumentatie en muzikaliteit van klassieke en kamermuziek met folk en indierock. De muziek van de band is sonisch afgestemd op artiesten als Andrew Bird, Takenobu, Kishi Bashi en Arthur Russell. De cello-schrijfstijl van Gerzon evolueerde en transformeerde toen hij zijn huis in New Mexico verliet om zich in de Pacific Northwest te vestigen. De nummers van Twin Bridges zijn te omschrijven als peinzend, donker en melodieus. “Geboren uit persoonlijke onrust en liefdesverdriet, is de muziek van Twin Bridges een bewijs van de genezende kracht van kunst.” – Voicemag UK
The Duke of Norfolk (US / FR / Folk / Songwriter)

The Duke of Norfolk is het opnameproject van de rondreizende folkmuzikant Adam Thomas Howard. Howard groeide op in Oklahoma en werd al vroeg geïnspireerd door Ierse traditionele muziek, bluegrassmuziek en de Londense folktronic band Tunng. Nadat hij naar Edinburgh was verhuisd om Sound Design te studeren, begon zijn muziek zich ergens tussen traditionele folk instrumentatie en modernere elektronische folk te nestelen. Howard verblijft momenteel en neemt op in Parijs.

Evi Bosman (NL)
Evi Bosman is een Rotterdamse indie-folkartiest wiens muziek tegelijkertijd geruststellend en complex is. Geïnspireerd door onder meer Adrianne Lenker, Phoebe Bridgers en Alan Hampton voegt Bosman haar stem toe aan een koor van bijzondere artiesten opererend in het moderne folkidioom. Haar debuut-EP ‘All That Remains’ is nu uit op alle platforms.
 
Socials