Mogelijkheden


Gebruiksmogelijkheden

Het Witte Kerkje is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Door het gebruik van losse stoelen, tafels en statafels is de inrichting flexibel. De kerkzaal biedt ruimte voor maximaal 120 personen. Achter in de kerkzaal kunnen koffie/thee en dranken worden verzorgd.

In 2018 is de kerk aan de achterzijde uitgebreid met twee nieuwe ruimtes voorzien van vloerverwarming en airconditioning. De rustig gelegen tuinzaal is multifunctioneel en kan met of zonder tafels en stoelen gebruikt worden. Een kleine pantry is aanwezig. De ruimte is prima geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops, presentaties, recepties etc.  De stiltekamer is geschikt voor opbaringen, familiekamer, meditatie of een kleine bijeenkomst tot 10 personen. De combinatie van beide ruimtes leent zich uitstekend voor een condoleance of werken met diverse groepen.

De faciliteiten zijn de laatste jaren geoptimaliseerd. Er zijn voldoende toiletten, ook een invalidentoilet, een goede muziekinstallatie voor het afspelen van muziek, voor versterking van zang en instrumenten alsmede keukenfaciliteiten. In de kerkzaal is streamings apparatuur ge├»nstalleerd om, naast kerkdiensten, ook andere activiteiten te laten zien aan mensen op een andere locatie dan de kerkzaal op een TV, laptop/tablet, smartphone of om op te nemen op een USB stick. 

Mogelijkheden in het Witte Kerkje Terheijden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die het Witte Kerkje biedt klik dan op de onderstaande onderwerpen


Overzicht van foto’s van onze activiteiten vind u hier!