Muziek & kunst podium


Muziek & kunst podium

Onder de naam Muziek & Kunstpodium organiseren we regelmatig concerten of nodigen we artiesten uit. De kerkzaal beschikt over een professionele geluid- en lichtinstallatie waarmee een bijzondere beleving aan het evenement gegeven kan worden. Ook kan het optreden LIVE uitgezonden worden via YouTube.

Voor een actueel overzicht van de evenementen zie onze agenda.

Ook kunt u onze ruimte gebruiken om met uw eigen orkest, koor e.d. en uitvoering te verzorgen. In overleg regelen we de kaartverkoop, de publiciteit en eventueel hapjes en drankjes. Ook als repetitieruimte is het kerkje geschikt. 

Wilt u met uw orkest, combo of koor gebruik maken van de ruimte en de faciliteiten waaronder de professionele muziekinstallatie neem dan contact met ons op.

De kaartverkoop kunt u zelf regelen en wij helpen u met de publiciteit via onze kanalen in de regio en de sociale media. In de pauze en/of na afloop van een concert kunnen koffie, thee of drankjes geserveerd worden.

Vast in ons muziekprogramma is opgenomen een serie singer-songwriter concerten onder de naam “Open Road Sessions” en een klassiek muziekprogramma onder de naam “Theeconcerten”.

Open Road Sessions 

Is de naam voor de maandelijkse akoestische concerten met singer-songwriters uit alle windstreken die georganiseerd worden in het Witte kerkje in Terheijden. Artiesten komen alleen, als duo, trio of met een hele band. De stijl waarin de muziek wordt gespeeld is altijd persoonlijk en kan variëren van folk, blues en country tot rock en andere muziekstijlen.

Open Road Sessions verwijst naar een weg zonder einde of een weg die kan leiden naar verschillende bestemmingen. Dit geeft een gevoel van vrijheid en mogelijkheden. De ‘Open Road’ geeft artiesten de vrijheid om de avond op zijn eigen manier in te vullen en de bezoekers mee ‘on the road’ te nemen.

Voor meer informatie zie de website van Open Road Sessions: www.openroadsessions.nl

Theeconcerten

Al ruim veertig jaar worden er in de wintermaanden klassieke theeconcerten gehouden op een aantal zondagmiddagen om 15.30 uur, georganiseerd door de Stichting Theeconcerten. Professionele musici laten u genieten van een gevarieerd muziekaanbod.  De gematigde toegangsprijs maakt het bijwonen aan deze concerten voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie zie de website van de stichting Theeconcerten Witte Kerkje Terheijden: www.concertenwittekerkje.com