TrouwenTrouwen

Het meer dan 200 jaar oude Witte Kerkje is een sfeervolle, intieme locatie voor een kerkelijk of burgerlijk huwelijk. Het kerkje is een officiĆ«le trouwlocatie van de gemeente Drimmelen.

Je kunt het kerkje naar persoonlijke wens inrichten, decoreren met bloemen, kiezen voor eigen muziek of orgelspel, gasten onthalen met koffie, taart, een prosecco toost of een drankje. De nazit kan in het kerkje of bij mooi weer op het terras achter het kerkje.

Uw huwelijk kunnen we, als u dat wenst, direct uitzenden via onze streamingapparatuur en door mensen op een andere lokatie dan de kerkzaal laten bekijken op TV, laptop/tablet of smartphone. Ook bestaat de mogelijkheid om uw huwelijk op te nemen op een USB stick.

Natuurlijk leggen we op jullie dag de rode loper uit en hijsen we de vlag. 

Zoek je een ruimte voor receptie, diner en feest dan verwijzen we graag naar het gezellige restaurant de Gouden Leeuw of restaurant Ripasso, beide in Terheijden.

Parkeren voor jullie gasten is bij ons geen probleem.

Kom een keer vrijblijvend kijken en samen nemen we in alle rust alle mogelijkheden door. Wilt u de mogelijkheden nog eens rustig doornemen dan kunt u onze brochure downloaden, klik dan hier!

U kunt contact opnemen met ons via de telefoonnummers en e-mailadressen op deze pagina Contact