Uitvaarten


Uitvaarten

In de kerk kunnen afscheidsdiensten (niet kerkelijk of kerkelijk, protestant, katholiek of anderszins) gehouden worden door begrafenisondernemers of particulieren.  Bijvoorbeeld voordat men naar het crematorium gaat. De ruimte achter de kerk is rustig gelegen en bestaat uit een stiltekamer geschikt als kleine familiekamer waar ook opgebaard kan worden. De er naast gelegen tuinzaal biedt mogelijkheden voor condoleance of als grotere familiekamer. Hier kan men in alle rust gedurende meerdere dagen afscheid nemen. Zo kan het hele afscheid in dit kerkgebouw gehouden worden. 

Koffie, thee of een drankje tijdens de condoleance of na de afscheidsdienst kan verzorgd worden. Een cateraar kan zorgen voor broodjes en/of hapjes.

Orgel, piano en geluidsinstallatie zijn beschikbaar. Muziek (USB, CD etc.) kan worden afgespeeld. Vertonen van beelden of filmopnames tijdens dienst op een  led scherm is mogelijk in overleg met de uitvaartverzorger.

De uitvaartdienst kunnen we, als u dat wenst, direct uitzenden via onze streamingapparatuur en door mensen op een andere lokatie dan de kerkzaal laten bekijken op TV, laptop/tablet of smartphone. Ook bestaat de mogelijkheid om de uitvaartdienst op te nemen op een USB stick.